Välkommen till vår webbshop!

 

 

Varmt välkomna till vår nyöppnade webbshop, hoppas ni gillar den lika mycket som vi gör! Saknas din favoritprodukt i sortimentet eller är den slut i lager? Kika in igen om ett par dagar, vi sätter dagligen till nya produkter och får nya leveranser med varor kontinuerligt.

I fortsättningen kan ni precis såsom tidigare välja ifall ni vill få er order postad, levererad till Vasa eller packad för upphämtning i butiken. Butiken är för tillfället öppen tisdagar och torsdagar kl. 11.00-15.00, närmare julen håller vi även lördagsöppet. Nedan kommer lite kort info om de olika leveranssätten.

 

 

Vill du få din order kostnadsfritt levererad till Vasa gör du på följande sätt:

  • Välj i varukorgen alternativet ”Hämta själv”
  • Skriv i meddelandefältet att du vill hämta från Vasa.
  • Ett påminnelsemeddelande om tidpunkt och plats kommer ett par dagar innan leverans, i övrigt är det upp till dig som kund att själv komma ihåg att hämta din order.
  • Vi uppdaterar datum och tider för våra Vasaresor på sociala medier. Leveranser till Vasa görs 1-2 ggr/ månad.

 

 

Vill du hämta böckerna från Bennäs är detta också fortfarande möjligt, välj i så fall alternativet ”Hämta själv” i varukorgen och skriv i meddelanderutan att du vill hämta från Bennäs. Det är sen upp till dig som köpare att ta kontakt angående hämtning.

Vill du hellre komma till vår butik och bläddra i böcker samt kika runt är du varmt välkommen in till oss på Herrholmsgatan 15 i Jakobstad. Här hittar du bokhyllor fyllda till bredden med svenskspråkiga barnböcker, sällskapsspel, mjukisfigurer och pussel.

 

Du kan givetvis även sätta in din order via webbshoppen och sen välja att plocka upp den från butiken. Välj i så fall alternativet ”Hämta själv” i köpkorgen. Hoppas vi ses!

 

 

För daghem, skolor och föreningar finns möjligheten att köpa på faktura, detta alternativ finns färdigt i varukorgen.

 

Observera att din order alltid bör vara betald innan upphämtning/ leverans. Detta gäller även vid upphämtning från butiken.

 

 

 

Har du frågor? Tveka inte att ta kontakt på info@nedimo.fi. Vi svarar inom ett dygn.

Lämna en kommentar

Varukorg